ACHTUNG111

 

Az Omikron Constructii SRL néhány hónap alatt több ezer négyzetméter alapterületű acélvázas raktár építését, logisztikai központok kivitelezését vállalja. Különálló vagy irodákkal egybeépített raktáraink a legmodernebb követelményeknek megfelelően készülnek, gyors határidőkkel, hogy Ön rugalmasan reagálhasson az esetleges piaci változásokra. 

 

 

Az acélszerkezetes raktárak előnyei: 

 

nnn

o

nnn

Rugalmasság az épület méreteinek megválasztásakor: 10-100 méteres fesztávok között alátámasztás nélküli szerkezetek.

nnn  o   Rövid kivitelezési határidők.
nnn o   Rugalmas hőszigetelési megoldások a különböző kívánalmaknak megfelelően.
  o   Mivel egyszerre mindig csak két projekttel foglalkozunk, mindig pontos határidőkkel és árakkal kalkulálhatnak Megrendelőink, és biztosak lehetnek benne, hogy az Önök  számára oly fontos beruházás a mi részünkről is maximális figyelmet kap.
  o   A minőséget cégünk ISO-9001 minősítése is garantálja.
  o   Egyszerű bővíthetőség: raktárépítés közben figyelembe vesszük, hogy megrendelőink bővülése esetén, a megnövekedett helyigényt gyorsan ki lehessen elégíteni.
  o   Az acélszerkezetes csarnokok további előnye az alacsony karbantartási költség.
  o   A raktárépítés folyamat teljes egészében garanciális ellenőrzések mentén folyik.

 

A raktárak kivitelezésekor az acélszerkezetbe valamennyi hagyományos építőanyag kő, fa, üveg, beton, stb. beépíthetőségét biztosítani tudjuk, így ez a technológia a különböző építészeti design-megoldásoknak is maximális teret enged. Ugyanígy a tetőszerkezet is személyre szabható a különböző kiegészítő elemek tetőnyílások, attikák, előtetők, párkányok, stb segítségével.


 

  ACHTUNG ACHTUNG111 ACHTUNG HALING LINDAB - ASTRON ACHTUNG10