ACHTUNG4

 

 

Családi cégünk, az Omikron Constructii SRL, 16 éve foglalkozik önállóan acélszerkezetes gyártócsarnokok, raktárcsarnokok, ipari csarnokok, kereskedelmi épületek, logisztikai épületek, autószalonok tervezésével és teljes körű kivitelezésével,  2008 óta mindenben az ISO 9001 minő-ségbiztosítási rendszer útmutatásait követve. A csarnoképítés minden fázisát mi kezeljük, ily módon Önnek csak az elképzeléseit kell közölnie, mi a tervezéstől a  belsőépítészeten ke-resztül a kulcsrakész csarnok átadásáig mindent  elvégzünk.

 

Tevékenységünk két részre osztható:
        o   Saját hatáskörben olcsó, standard anyagokkal épített csarnokok építése bármilyen célra
        o   Az Astron Lindab kizárólagos regionális partnereként speciális igényű csarnokok építése

 

Amennyiben üzleti tevékenysége rendkívül árérzékeny, márka nélküli, helyben konfekcionált acélszerkezetet ajánlunk Önnek. Viszont ha tevékenysége megköveteli a speciális igényeket is kielégítő (40 m-nél nagyobb nyílás oszlopok nélkül, több emelet, fokozott szigetelési képesség, stb.), minőségi szerkezetet és csarnokot, akkor Luxemburgban, az Astron által gyártott acélvázat biztosítunk önnek, a hozzá illő Lindab fedőanyagokkal.

 

Üzleti filozófiánk, hogy nem alapítunk projektcégeket, minden munkát az 1996 óta alapított SC Omikron Constructii SRL végez az  alapító tulajdonos  felügyeletével, az  alapítót,  Máté Kálmánt fiai  segítik a munkában. Családi vállalkozásként soha nem építünk háromnál több csarnokot, így minden munkafázist személyesen felügyelhetünk, lehetővé téve, hogy az Ön számára fontos beruházás minden részlete 30 évnyi építészeti ezen belül több mint 15 évnyi csarnoképítési tapasztalat birtokában lévő szakember ellenőrzésével készül. A kapcsolattartók is mi vagyunk, így minden észrevétele, esetleges változtatási szándéka azonnal a döntéshozókhoz kerül.

 

 

Cégünk profilja az utóbbi években mezőgazdasági farmok teljes körű felújításával gyarapodott, egyre több, régiós szinten meghatározó mezőgazdasági céget üdvözölhetünk ügyfeleink között:

o    Gabonaraktárak

o    Mezőgazdasági géppark-tárolók, javítóműhelyek

o    Gabonafeldolgozók, szárítók

o    Komplett mezőgazdasági farmok építése, felújítása

 

A Lindab-bal való együttműködés előnyeként helyi irodák és a széles  Hivatalos Partner hálózat erős európai jelenlétet biztosít az ügyfeleknek:

o    Értékesítés utáni karbantartás, fenntartartás

o    Egész Európát lefedő szolgáltatás multinacionális cégek számára

o    Gyártóüzem Luxemburgban, Csehországban és Oroszországban

o    Minőségi tanúsítvány: ISO 9001:2000 TÜV Bauqualität, SOCOTEC Qualité szerint

o    Nemzetközi engedélyek valamennyi nyugat- és kelet-európai országban

o    Több mint 40.000 referencia épület

o    Közel 1.000 alkalmazott

o    Több mint 40 éves tapasztalat

  ACHTUNG5 LINDAB - ASTRON ISO 9001