DESPRE NOI

SC Omikron Constructii SRL a fost infiintat in anul 1996, avand domeniul principal de activitate constructiile, in special constructiile de hale industriale.

Firma noastra, Omikron Constructii SRL, are ca profil din anul 2004 proiectarea si executarea de hale industriale, hale depozit, centre comerciale, sali de sport.

 

Dumneavoastra aveti sarcina sa ne expuneti dorintele, restul cade in sarcina noastra, de la proiectare, autorizatii pana la predarea investitiei. Filozofia firmei noastre este de a nu se angaja la lucrari care nu sa depaseasca capacitatea firmei. Simultan nu contractam mai mult de doua hale, avand astfel posibilitatea de coordonare a lucrarilor de catre un specialist cu 33 de ani de experienta in constructii, din care 17 ani in constructii de hale industriale.

 

Fiind o firma mijlociu, avem posibilitatea de a tine cheltuielile la un nivel scazut, avand astfel posibilitatea de a va asigura preturi avantajoase. Colaboratorii furnizori, subantreprenori nostrii i-am selectat pe baza de relatii profesionale. Ei sunt firme care asigura calitate de materiale si manopera la cel mai inalt nivel. Astfel reusim sa reducem la minim reclamatiile calitative atit de dese in constructii. In acest fel reusim sa respectam obligatiile calitative si termenele contractuale pe punere in functiune. Executind lucrari in antrepriza, dumneavostra pe parcursul executiei trebuie sa tineti legatura cu o singura persoana, si anume directorul firmei, avind posibilitatea de a obtine orice informatie la prima mina. La fel de rapid si flexibil puteti rezolva si modificarile intervenite pe parcursul executiei.

 

 

Daca doriti sa aflati mai multe despre noi, puteti contacta si beneficiarii nostri de pana acum  in meniul Referinte.
  FIRMA NOASTRA LINDAB - ASTRON ISO 9001