LINDAB

 

Munkánk elismeréseként 2010-ben megkeresett minket a Lindab Astron nemzetközi csarnoképítő cég, azóta az extrém nagy nyitású, illetve speciális igényeket kielégítő csarnokokat velük partnerségben építjük.

 

Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy Ön részt vegyen a tervezésben is, ugyanis egy speciális programmal naponta tudunk Önnek különböző variációkat bemutatni az építeni tervezett csarnokról, költségelemzéssel, rajzokkal, így könnyen ki tudja választani az Önnek optimális megoldást.

 

A Lindab-rendszerek és technológiák alkalmazása számos előnnyel jár az azt választó ügyfeleknek:

 

1. Nagy (35-100m) nyílású csarnokok biztonságos és költséghatékony megépítése

 

A Lindab speciális kialakítású acélgerendái úgy lettek tervezve, hogy nagy nyitású csarnokokat kevesebb acéltömeggel lehessen felépíteni, mint a piacon elterjedt hagyományos IPE gerendákkal. Ez lehetővé teszi, hogy közbenső oszlopok nélkül is felépülhessen a csarnok, így nagy járművek által bejárhatóvá váljon, és nagyfokú rugalmasságot biztosít a belső berendezések elhelyezése során.

 

2. Emeletes csarnokok építése
Amennyiben nagy telekkihasználtságot szeretne, válasszon kínálatunkból egy több emeletes csarnokot, amelynek felső emeleteit használhatja irodának, vagy akár konferenciateremnek is.

 

3. Különleges design

 

Ha standard téglalap alapú, világosszürke színű csarnoknál többre vágyik, bátran forduljon hozzánk. Speciális üveg-acélszerkezet-technológiánknak köszönhetően köríveket, derékszögtől eltérő függőleges és vízzsintes szögeket is használhat a tervezéskor, hogy az Ön csarnoka igazán high-tech és művészi formát kapjon.