LINDAB - ASTRON CSARNOKOK

 

Munkánk elismeréseként 2010-ben megkeresett minket a Lindab Astron nemzetközi csarnoképítő cég, az azóta eltelt két évben az extrém nagy nyitású, illetve speciális igényeket kielégítő csarnokokat velük partnerségben építjük.

 

Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy Ön részt vegyen a tervezésben is, ugyanis egy speciális programmal naponta tudunk Önnek különböző variációkat bemutatni az építeni tervezett csarnokról, költségelemzéssel, rajzokkal, így könnyen ki tudja választani az Önnek optimális megoldást. A Lindab-rendszerek és technológiák alkalmazása számos előnnyel jár az azt választó ügyfeleknek:

 

1. Nagy (35-100m) nyílású csarnokok biztonságos és költséghatékony megépítése
A Lindab speciális kialakítású acélgerendái úgy lettek tervezve, hogy nagy nyitású csarnokokat kevesebb acéltömeggel lehessen felépíteni, mint a piacon elterjedt hagyományos IPE gerendákkal. Ez lehetővé teszi, hogy közbenső oszlopok nélkül is felépülhessen a csarnok, így nagy járművek által bejárhatóvá váljon, és nagyfokú rugalmasságot biztosít a belső berendezések elhelyezése során.

 

2. Emeletes csarnokok építése
Amennyiben nagy telekkihasználtságot szeretne, válasszon kínálatunkból egy több emeletes csarnokot, amelynek felső emeleteit használhatja irodának, vagy akár konferenciateremnek is. A designban sincs megkötve a keze, köríveket és a derékszögtől eltérő szögeket is használhat.

 

3. Különleges design

Ha standard téglalap alapú, világosszürke színű csarnoknál többre vágyik, bátran forduljon hozzánk. Speciális üveg-acélszerkezet-technológiánknak köszönhetően köríveket, derékszögtől eltérő függőleges és vízzsintes szögeket is használhat a tervezéskor, hogy az Ön csarnoka igazán high-tech és művészi formát kapjon.

 


 

  KULCSRA KÉSZ CSARNOKOK RAKTÁRCSARNOKOK SPORTCSARNOKOK LINDAB - ASTRON CSARNOKOK FARM-FELÚJÍTÁS