SPORTCSARNOKOK

 

Könnyűszerkezetes  acélvázas  sportcsarnokok  felépítése  magas  minőségben,  rövid   határidőkkel.

 

 

A könnyűszerkezetes acélvázas technológia a sportcsarnokok építéséhez és egyéb nagy fesztávolságú igényekhez tökéletesen illeszkedő rendszer. Az Omikron Constructii SRL néhány hónap alatt több ezer négyzetméter alapterületű sportcsarnokok kivitelezését vállalja. A Megrendelőink igénye szerint az építmények lehetnek szigetelt vagy szigetelés nélküli kivitelűek, 10-100 méteres fesztávolság között közbenső alátámasztások nélkül.


 

Az acélvázas sportcsarnokok előnyei: 

 

 

nnn

o

nnn

Sportcsarnokok széles méretválasztékban, 10-100 méteres fesztávok között közbenső alátámasztás nélkül. 

nnn o  

A vázszerkezet kialakítása miatt a szerkezet elemei alig nyúlnak be a csarnok légterébe, így nagy belső magasságok is könnyen kialakíthatóak. Ez minden labdajáték számára optimális megoldás.

nnn o   A minőséget cégünk ISO-9001-es minősítése is garantálja.
  o  

Megoldásainkat természetesen mindig az építészeti igények maximális figyelembevétele mellett dolgozzuk ki.

  o  

Egyszerű bővíthetőség - csarnoképítés közben figyelembe vesszük, hogy megrendelőink bővülése esetén, a megnövekedett helyigényt hatékonyan és gyorsan ki lehessen elégíteni. 

  o   Az acélszerkezetes csarnokok további előnye az alacsony karbantartási költség.
       

Sportcsarnokok kivitelezésekor az acélszerkezetbe valamennyi hagyományos építőanyag kő, fa, üveg, beton, stb. beépíthetőségét biztosítani tudjuk, így ez a technológia a különböző építészeti design-megoldásoknak is maximális teret enged. Ugyanígy a tetőszerkezet is személyre szabható a különböző kiegészítő elemek bevilágító ablakok, tetőnyílások, attikák, előtetők, párkányok, stb segítségével. 

  
 

  KULCSRA KÉSZ CSARNOKOK RAKTÁRCSARNOKOK SPORTCSARNOKOK LINDAB - ASTRON CSARNOKOK FARM-FELÚJÍTÁS